Παρουσίαση Βιβλίου

Ο Σύλλογός μας θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Στέφανο Γρατσέα, για την εξαιρετική δουλειά των 15 και πλέον ετών συλλογής και διάσωσης όλων αυτών των ιστορικών εγγράφων, που αναφέρονται στην πορεία της κοινωνίας και των ανθρώπων του Βενεράτου αλλά και της γύρω περιοχής.

 

Τη αξία αυτής της καταπληκτικής δουλειάς που υπάρχει σε αυτό το Βιβλίο, τη μεγιστοποιεί και η ανιδιοτέλεια του συγγραφέα, ο οποίος εντελώς αφιλοκερδώς παρέδωσε όλη αυτή την καταπληκτική δουλειά του στο σύλλογο μας και κατ’ επέκταση στο χωριό του.

 

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ομιλητές – παρουσιαστές εκείνης της βραδιάς οι οποίοι παρουσίασαν και ανάλυσαν με τον καλύτερο και πλέον τεκμηριωμένο τρόπο το εξαιρετικό αυτό βιβλίο, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και μη, που με την παρουσία και συμμετοχή τους (η οποία ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας) έδωσαν στα μέλη του συλλόγου μας μεγάλη χαρά αλλά και την παρότρυνση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη να προσφέρουμε πολιτισμό στο χωριό μας.

 

 

 

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς…

 

 

 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βενεράτου «Απόλλων»